PepsiCo Research and Development Centre 

Ecophon Master Solo and Wall Panel C

Following on from the success of our recent installations at PepsiCo HQ in Theale - ReSpace were asked to produce a suitable solution for PepsiCo’s research and development centre in Leicester.

ReSpace installed a series of Ecophon Master solo rafts in the Ecophon ‘Soft Slate’ (dark grey colour) as well as some vibrant Ecophon Wall Panels to create a striped feature.

As well as significantly lowering the reverberation time and reducing the echo these improvements were an excellent way of adding colour to the restaurant. One senior PepsiCo employee remarked of the improved acoustic  “It’s made a huge difference (to the sound) – thanks very much.” whilst another stated that aesthetically “The acoustic panels look fabulous and the rafts are unobtrusive, so well done to all.”.

Client | PepsiCo
Acoustic Treatment | Ecophon Wall Panel C / Ecophon Master Solo (Soft Slate)